сряда, 28 октомври 2009 г.

Лечение на миома без скалпел


Миомата се окачествява като „ доброкачествен тумор” и често има наследствен произход. Ако навреме не се вземат мерки, миомният възел започва да расте, често достига големина, наричана условно „тримесечна бременност”, но не се ли вземат и тогава превантивни мерки, нараства до шестмесечна, та дори до осем-девет месечна бременност на големина, тогава вече е твърде късно. Когато е в лечим стадий, миомата може да се изхвърли от организма чрез определена детоксикация.
Какво всъщност представлява миомата?
От токсините, натрупвани чрез храносмилателната система и при невъзможност да се филтрират в черния дроб, те попадат в кръвта, натрупват се там с години. Но нашият организъм не търпи излишъци и започва да ги отделя от кръвоносната система, подобно на торбичка в матката. реклама
Този процес може да се прекъсне и жената да бъде излекувана, с прилаганата успешно тримесечна програма в кабинет „Био Дар”. Прочистването на организма има комплексен характер, лечението се осъществява чрез назначаване на индивидуална програма, провежда се в домашни условия успешно.
Едновременно се лекува нарушения метаболизъм, бялото течение, което често е свързано и с възпалителни процеси в яйчниците, стопяват се без диети и глад излишните 7-10 или 20-30 килограма, и така хронични проблеми, носени с години, се лекуват успешно с траен ефект. Защото се оказа, че причината е именно в неправилния начин на хранене, в смисъл, когато не се знае и не се спазва съответно, часовото хранене. Другата причина – наследствено предадено това заболяване от баба на внучка. Когато от неприродосъобразен начин на хранене и живот се предозират натрупаните в организма токсини, те постепенно разширяват черния дроб, не могат качествено да се прецедят и се инфилтрират в кръвта. Организмът има свойството да отделя част от замърсената, интоксикирана кръв и да я „складира” в новообразование, подобно на торбичка, в матката. Така все повече и повече токсините, заедно с мръсна кръв се натрупват като в балонче, като торбичка, тя се уголемява и расте. Лечението започва основно с прочистване на черния дроб и кръвта, и едновременно лечение на половата система.
Организмът се лекува като единна неделима и неделяема цялост. В края на лечението си Ангелина дойде в кабинета да благодари и сподели: „ Искам да кажа на жените – не губете време, не рискувайте с операция, тук ще ви помогнат. Заедно с излишните килограми се топят и миомните възли. Отказах цигарите и кафето успешно. Сега вече знам, че те са причина за много женски болести. Нервната ми система се успокои. Чувствам се прекрасно. Като новородена съм, щастлива, че бях спасена от специалистите на „Био Дар”.

аз-жената.ком
eXTReMe Tracker

Врати
 
Интересното от живота, здраве, обзавеждане, хороскопи
Съвети за Вашето здраве - moeto-zdrave.blogspot.com
Училище за жени
За неизвестното
Женско Здраве
Пътешествие
Болести на стомаха
Clicky Web Analytics